Lekdetectie in Oss laten uitvoeren

Zoals u wellicht op onze website gelezen heeft, kan een lekkage voor een ernstige schade aan uw woning zorgen. Daarbij brengt een gaslekkage gezondheidsrisico’s met zich mee, door het verstikkings- en explosiegevaar wat bij dit type lekkage ontstaat. Reden genoeg om de lekkage zo snel mogelijk aan te pakken! Voordat we kunnen beginnen met het herstel van de bron van de lekkage, zullen we deze moeten opsporen. Dit is lang niet altijd even eenvoudig om met het blote oog te doen, waardoor het gebruik van hulpmiddelen verstandig is. Een lekdetectie in Oss helpt ons de bron van een lekkage vaak zonder overbodig veel hak- en breekwerk te moeten gebruiken te vinden.

 

Verschillende soorten lekdetecties in Oss

Een lekdetectie in Oss kan met verschillende hulpmiddelen worden uitgevoerd. Het is van de aard van de lekkage afhankelijk, hoe we de lekdetectie in Oss uit zullen voeren. Denk aan het verschil tussen een lekkage bij een koud- en warmwaterleiding, het verschil tussen een water- en een gaslekkage, enzovoorts. Bovenal proberen wij de bron van de lekkage zo snel mogelijk voor u te achterhalen, om schade aan uw woning en gezondheid te voorkomen.

Tip: probeer de bron van de lekkage voor het inschakelen van onze loodgieter in Oss eerst zelf te achterhalen! U kunt de bron dan direct afdekken met een vochtige doek, om verdere schade te voorkomen.

Ook bij noodgevallen0%
Altijd gericht op kwaliteit en service0%
Ervaren loodgietersbedrijf0%
Van verstoppingen tot CV ketels0%
Neem contact met ons op.